Nejnovější recenze ze sekce PC stoly
- levný
- ideální rozměry
- žádné
Byl to nejlevnější stolek na internetu.
Ideální malé rozměry do mého koutu v pokojíku.
Montáž trvala asi hodinku.
- Na kolečkách, variabilita, vzhled, ergonomie, využitelnost, kapacita, dobrá montáž (vše sedí)
- Bez fixované zásuvky, jinak nic
Vzhledově pěkný, na šířku, na výšku, na hloubku a na využití dobře modelovaný PC stůl na všestranné využití, prostě mi sedí, je to to, co jsem hledal
- velmi ucelovy, skladny a hezky
PC stul Abel je super, protoze nezabere moc mista a pritom ma mnoho uloznyho prostoru, takze mohu vsem jen doporucit
S výrobkem jsem spokojena
- vzhledově moc pěkný
- sestavení dost složité
Vhodný do obývacího pokoje.
Mohl být o 10 cm širší.
Doporučila bych ostatním.
Velmi dobře zabaleno,ale přesto poničené šuplíky a odštíplý kousek desky.
- rozměry, vybavení
- zatím nevím o žádných
podle rozměrů a vybavení
doporučuji ostatním
- Snadná a bezchybná montáž,vše předem připraveno
dodání produktu naprosto v pořádku,řidič ochotný,zboží
nepoškozené,dobře zabalené,samotná montáž bez problémů,
zboží k mé spokojenosti již používám.
Proto doporučuji i ostatním.
- dokoupení dalšího kusu nábytku ze série,kterou již máme
- životnost
PC stůl byla akutní potřeba a nábytek této řady vlastníme.
S malým dítětem je snadno poškoditelný.
PC stůl POLO
Simona
Přidáno: 18. dubna 2012
(naposledy upraveno 18. dubna 2012)
Zakoupeno v SCONTO NÁBYTEK, s.r.o.
- Je prostorný a celkem úzký,nemohli jsme dlouho sehnat hezký a úzký stůl
Jsme spokojeni
- velmi praktický, hezký a za rozumnou cenu :-)
tento stolík má všechno co jsme požadovali
podle mě je praktický a ideální dětem do pokoje
jsme s ním spokojení
- hodí se k mému interiéru
jediné co se mi nelíbí je je výsuvná polička na klávesnici......je malá.nevejde se mi vedle ní myš,ale jinak maximální spokojenost.Snadná kompletace pc stolku.
- Stolek je supr - ani velký ani malý.Stabilní.
- Při koupi byla výrobní vada na nohách stolu - reklamace byla rychle vyřešená.Jinač deska je supr - nohy jsou už horší kvality,ale za tu cenu myslím dobrý výrobek.
Malý stolek - do malého prostoru.Uplně stačí a vyhovuje.
- rychlé dodání
- ve stole jsou chybně navrtány otvory pro kolíčky,vychýlení až o 1cm-nelze složit!!
poslal jsem reklamaci a uvidím jak to dopadne,rád tuto recenzi upravim.Prozatím nebudu doporučovat
- LED lampička
- Velikost
- Desing
Vhodný do postele či na pohovku... Pokud nemáte 150kg, tak se pod něj krásně vejdete... Je vhodný i na učení díky LED lampičce, ktera je dostatečně silná na osvětlení při četbě či psaní... Jednoznačně doporučuji ;)
- je lehký
- cenově přijatelný
Se stolkem jsem spokojená,používám ho neustále,je lehký a dobře se s ním manipuluje.Dřív jsem držela notebok v křesle na klíně,což bylo značně nepohodlné.
xxx
vybral jsem si ho pro cenu a vzhled.
- dobrý nápad pro případný univerzální stůl
- Nevyužití nabízeného prostoru, nedostatky ve výrobě (nutnost převrtání některých otvorů), návod k montáži neodpovídá dodanému provedení, barevné provedení neodpovídá barvě na snímku, který je součástí nabídky.
dobrá myšlenka, mizerné provedení. Typicky české.
- Dobře umístitelný
- nízké místo pro tiskárnupři
při smontování vypadávající deska na klávesnici ,velmi nepříjemné
- špatně řešený, kvalita zpracování, zavádějící foto v nabídce
Rád bych potencionální zájemce upozornil na velmi zkreslující fotku, která dává pocit ideálního stolu.Patřím mezi ty, který se též nechal napálit. Ono to vypadá, že bočnice stolu mají téměř stejnou hloubku, jako je hloubka vrchní desky stolu tj.55cm. Ale ouha. Vrchní deska stolu přesahuje vpředu i vzadu bočnice cca o 7.5, což znamená, že hloubka šuplíků je místo možných cca 50 cm je pouze asi 36 cm a vysouvací podložka s klávesnicí se vysune max. tak, že půlka klávesnice je schovaná vrchní deskou stolu. Částečně ji tedy musíte mít na klíně, chcete-li používat všechny klávesy. Ani s kvalitou výroby jsem nebyl zcela spokojen, jedny otvory u šuplíků jsem musel převrtat, linie čelních stěn šuplíků je jako když jde napitý z hospody a dodaný obrázek na návodu k montáži neodpovídal dodané skutečnosti ( umístění otevřené poličky nad prvním šuplíkem). Velká škoda, kdyby bylo zcela využito možného prostoru, jednalo by se o ideální univerzální stolek. Škoda, typicky české.